Šiltachas, „Hansgrohe“ gimtasis miestas.
Įmonės vertybės

Kokybė, kuria galite pasikliauti

Mūsų produktų kokybę pajusite maudydamiesi duše ar plaudamiesi rankas. Kas už to slypi? Kas skatina „Hansgrohe“ judėti pirmyn, kokią svarbą įmonė turi ekonomikai, kokią atsakomybę ji prisiima? Į Švarcvaldo įmonę, kurios produktų galima rasti visame pasaulyje, pažvelkite pro rakto skylutę. Paskaitykite, kuo išsiskiriame iš kitų. Ir tai, kas mums svarbu.

Išbandyta „hansgrohe“ prekių ženklo kokybe galite pasikliauti. Jų privalumai: aukščiausios klasės produktai, išskirtinis dizainas, tvari gamyba ir geras aptarnavimas. Norime daugiau papasakoti apie šiuos dalykus:

  • Kokybe norime jums parodyti, kas, mūsų nuomone, yra „aukštos kokybės darbas“. 
  • Dizainas padeda išsiskirti: Jau daugiau nei 30 metų „Phoenix Design“ kuria „hansgrohe“ prekių ženklo veidą. Sužinokite daugiau apie visame pasaulyje žymią dizaino studiją. Ir atraskite platų dizaino kainų pasirinkimą, pagrįstą kokybės poreikiais ir „Hansgrohe“ grupės dizaino lyderyste. 
  • Skirsnyje Tradicijos ir inovacijos galite paskaityti apie įmonės istoriją. Ar žinojote, kad Hansas Grohė yra dušo stovo išradėjas? Iki šių dienų apie daugybę išradimų liudija nesuskaičiuojami patentai ir puikios ateities technologijos. 
  • „Hansgrohe“ grupė rūpinasi savo veiklos tvarumu ir ją vykdo atsakingai. Skiltyje Atsakomybė galite sužinoti, dėl kokių dar priežasčių reikėtų įsigyti „hansgrohe“ produktą.

„Hansgrohe“ etika ir principingumas

„Hansgrohe“ grupei labai svarbu laikytis įstatymų, taisyklių ir vidaus reikalavimų. Tik elgdamiesi etiškai ir principingai bendrovėje „Hansgrohe“, mes apsaugosime savo įmonę, savo darbuotojus ir verslo partnerius.

Abejonės mūsų etikos principais ir jų pažeidimai gali kelti pavojų įmonei, darbuotojams ir kitiems asmenims. Dėl šios priežasties mes tiriame visus vidinius ir išorinius pranešimus apie pažeidimus. Jei turite tokio pobūdžio informaciją arba norite pateikti skundą, galite kreiptis mūsų „Masco“ etikos karštąja linija. Šiuo pranešimo būdu taip pat galite pasinaudoti norėdami pateikti skundą dėl žmogaus teisių ir aplinkosaugos pažeidimų.

Procedūros aprašyme pateikiame informaciją, apie kokių konkrečių sričių pažeidimus galite pranešti. Dokumentą toliau pateikiame jums atsisiųsti.

Savo Etikos karštąją liniją įkūrėme kartu su savo pagrindiniu koncernu „Masco Corporation“. 

Daugiau informacijos taip pat rasite adresu https://www.hansgrohe-group.com/en/about-us/sustainability/corporate-management.

Mūsu prekybos partneriai.

Raskite prekybos vietą